Medical

Medical

Célunk azon egészségügyi eljárások, ellátások összessége, amelyek célja a betegség miatt kialakult funkcióveszteség (mozgáskorlátozottság, stb.) helyreállítása vagy pótlása, illetve kompenzáló új képességek kifejlesztése.

Az orvosi  mozgásszervi rehabilitációnk szerves része különösen a fizioterápia, a sportterápia, a  foglalkoztatás-terápia, valamint a -gyógyászati segédeszköz ellátás és ezek használatának betanítása is.

 

Magán egészségügyi szolgáltatóként  szakmai és piaci igényeknek megfelelően olyan összetett ellátó rendszert hoztunk létre melyen belül egyaránt megvalósul
- a megelőzés,
- a szűrővizsgálatok,
- az egészségnevelés,

- a rehabilitáció

- a gondozási tevékenység, melyhez gyors diagnosztikát és definitív ellátást nyújtani tudó háttér csatlakozik.

 

Kiválóan képzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink tevékenysége mintegy 10 szakterületet ölel fel a betegeink minél szakszerűbb, hatékonyabb és gyorsabb ellátása érdekében. A jó szakmai színvonalat biztosítja ,hogy dolgozóink rendszeres szakmai továbbképzéseken vesznek részt, a gyógyító egységeink felszerelését, egészségügyi technológiáit, szakmai berendezéseit folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük, hiszen arra is törekszünk, hogy betegeink minél kényelmesebb és komfortosabb körülmények között jussanak hozzá az egészségügyi szolgáltatásainkhoz. Mozgásszervi betegségek megelőzésére, gyógyítására, műtét előkészítésére, illetve műtét utáni rehabilitációra alkalmas kezeléseket nyújtunk. A cél többek között a gyógyulás serkentése, a fájdalom és a gyulladás mérséklése, a mozgásfunkció megtartása, vagy visszanyerése, izomzat erősítése. Minden kúrát, kezelést orvosi javaslat előz meg.

 

A járóbeteg szakrendeléseink mellett pacienseink igénybe tudják venni több napos, illetve 2-3 hetes rehabilitációs kúráinkat is szállodai szolgáltatás és teljes ellátás biztosításával.

 

A gyógykezelés ideje alatt fakultatív programokat is tudunk biztosítani pacienseinknek és kísérőinek.