Esküvő

Esküvő

A Vis Vitalis Medical Wellness Hotel**** elegáns, egyedi kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás minden házasulandó pár legfontosabb napjának megkoronázására.

Az esküvői ebéd vagy vacsora megrendezésére lehetőség van a Szálloda Cseresznyés kert éttermében vagy szeparáltan családias hangulatban, különtermeink egyikében.

 

A szálloda gyönyörű kertje ideális helyszínéül szolgálhat polgári esküvőmegtartására, illetve az azt követő vacsora és mulatság szabadban, esetleg sátorban történő lebonyolítására.

      

Szakképzett munkatársaink az esküvővel kapcsolatos szervezői feladatokat, mindenre kiterjedő figyelemmel végzik, mely garanciát jelent a rendezvény sikerességét és annak akadálytalan lebonyolítását illetően.      

Nagy szakértelemmel, előre válogatott esküvői menüsorokkal próbáljuk megkönnyíteni a választást, amelyben a hagyományos, klasszikus ízvilágtól egészen az egzotikus ételkreációkig minden megtalálható, de az ifjú pár igényeinek megfelelően, természetesen személyre szabottan is elkészítjük az étel-és italcsomagot!

 

Az újdonsült pár részére panorámás lakosztályt biztosítunk az esküvő napján szállodánk ajándékaként.

A násznép elszállásolására szintén lehetőséget nyújtunk kedvezményes, kimondottan a nagy nap számára kialakított árajánlatunkkal.

A minden igényt kielégítő Standard, Deluxe szobáink, Apartmanjaink ablakából páratlan, nyugalmat árasztó, természetközeli látvány fogadja az itt megszálló kedves vendégeket, amely a szálloda különleges elhelyezkedésének köszönhető.

      

Az esküvő igényeinek megfelelően egyénre szabott kedvezményes ajánlatot készítünk, majd szívesen fogadjuk egy személyes megbeszélésre és háznézésre a kedves ifjú párt!


Ajánlatkérés: info@visvitalishotel.eu